Konkurs na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Brzoziu i Wielkim Leźnie

0
575

Zarządzenie Nr 9/2017 w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Brzoziu oraz Szkoły Podstawowej w Wielkim Leźnie.

[su_tabs][su_tab title=”Pliki do pobrania”]

Pobierz darmowe oprogramowanie do przeglądania plików: pdf - Konkurs na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Brzoziu i Wielkim Leźnie doc - Konkurs na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Brzoziu i Wielkim Leźnie xls - Konkurs na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Brzoziu i Wielkim Leźnie ppt - Konkurs na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Brzoziu i Wielkim Leźnie
pdf - Konkurs na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Brzoziu i Wielkim Leźnie Zarządzenie Nr 9/2017 620 kB
pdf - Konkurs na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Brzoziu i Wielkim Leźnie Zarządzenie Nr 16/2017 w sprawie zatwierdzenia konkursu na Dyrektora Szkoły Podstawowej w Wielkim Leźnie  274 kB
pdf - Konkurs na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Brzoziu i Wielkim Leźnie Zarządzenie Nr 17/2017 w sprawie zatwierdzenia konkursu na Dyrektora Szkoły Podstawowej w Brzoziu  273 kB
pdf - Konkurs na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej w Brzoziu i Wielkim Leźnie Informacja o wynikach postępowania konkursowego  251 kB

Please enter your comment!